27. Vergi Haftası Etkinlikleri Kapsamında Kdz.Ereğli Vergi Dairesi´ne Anlamlı Ziyaret

29.03.2018 1195

27. Vergi Haftası nedeniyle okulumuzdan 15 Muhasebe Alanı öğrencimiz Kdz. Ereğli Vergi Dairesi´ne davet edilmiştir. Öğrencilerimize ziyarette okul müdür vekilimiz Kemal ERDOĞAN ve Muhasebe Alanı öğretmenimiz Neslihan AKDENİZ eşlik etmişlerdir. Ziyaret boyunca vergi dairesinin tüm birimleri öğrencilerimize gezdirilerek yapılan çalışmalar hakkında öğrencilerimize bilgiler verildi. Ayrıca ziyaret sonunda öğrencilerimize çeşitli kırtasiye ürünleri hediye edildi. Okulumuz olarak bu ziyaretten duyduğumuz memnuniyetimizi belirterek, Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğü´ne teşekkürlerimizi sunarız.