52. Kütüphane Haftası

“Kütüphane Haftası “ etkinlikleri çerçevesinde Kütüphanecilik Kulübü olarak 28 Mart Pazartesi okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimize “Eşekli Kütüphaneci Mustafa Güzelgöz”ün röportajı ve devlet tarafından açıklan ilk kütüphane olan Beyazıt Devlet Kütüphanesi’nin tanıtım filminden oluşan bir sunum gerçekleştirilmiştir.

27.03.2018 1224

Aynı gün Kütüphane Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri ile İlçe Halk Kütüphanesi’ne gezi düzenlenmiştir.

Okulumuzun panosunda ve ekranında kütüphane, kitap, okuma konulu görsel materyaller hazırlanarak öğrencilerimize sunulmuştur.

Okul kütüphanemize öğretmenlerimizin katkıları ile yeni kitaplar alınmış ve bunlar sergilenmiştir.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin en çok etkilendikleri kitabı ve hangi yönden etkilendiklerini paylaşmaları için bir defter oluşturulmuştur. Bu deftere öğrencilerimiz yoğun ilgi göstererek düşüncelerini paylaşmışlardır.

Ayrıca hafta boyunca bazı dersler kütüphanede işlenerek öğrencilerimizin kitap ve okuma sevgisi artırılmaya çalışılacaktır.