AMBALAJ TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2020

AMBALAJ TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2020

ASD Ve Reed TÜYAP 16. Ambalaj Tasarımı Öğrenci Yarışması Başvuruları Başladı. Yarışmaya Üniversitelerin Güzel Sanatlar Ve Mimarlık Fakültelerinin Grafik Ve Grafik Tasarım, Endüstri Ürünleri Veya Endüstriyel Tasarım Bölümleri Ve Bu Bölümlere Eşdeğer Lisans Yada Yüksek Lisans Düzeyinde Eğitim Gören Öğrenciler Katılabilir.

Yarışma Ödülleri
Birincilik Ödülü 6 Bin Türk Lirası
İkincilik Ödülü 4 Bin Türk Lirası
Üçüncülük Ödülü 3 Bin Türk Lirası
3 Adet Mansiyon Ödülü 1.500 Türk Lirası

İlk Üç Projeye Aylık Öğrenim Bursu.

Ulusal Öğrenci Yarışması'nda ilk üç dereceye giren öğrencilerimiz para ödülü yanı sıra "ASD & TÜYAP Öğrenim Bursu" ile öğrenim hayatları boyunca yılda 12 ay burs hakkı kazanacak. Yarışmada başarı elde eden diğer öğrencilerimizi de çeşitli ödüller beklerken uluslararası yarışmalara katılma hakkı elde edecekler.

16. Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması'nın hedefleri arasında tasarım eğitimi alan Türk öğrencilerin ambalaj tasarımı alanında proje geliştirmelerinin teşvik edilmesi, tasarımcılar ve tasarımcı adayları arasında ambalaj sektörüne ilginin arttırılması, endüstri ile tasarımcılar arasında bir ara yüz temelinin oluşturulması, üniversite-sanayi işbirliği, tam zamanlı istihdam, hatta donanım bağışları, araştırma fonu sağlanması ve deneyim paylaşımı ile sonuçlanacak programların geliştirilmesine duyarlılıklarının arttırılması bulunmaktadır.

08.03.2020 350

Kaynak: https://www.guncelegitim.org/ambalajtasarimiogrenciyarismasi/