AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ AÇIKLANDI.

Öğrenciler tarafından merak ile beklenen AÖF bahar dönemi sınav takvimi açıklandı. Açıköğretim fakültelerinde eğitim gören öğrenciler Anadolu üniversitesi üzerinden yapılacak olan açıklamaları merak ile bekliyordu. 2020 AÖF sınav tarihi, bahar dönemi vize ve finalleri açıklanan takvimde yer aldı.
  Geleneksel eğitim sisteminden farklı olarak öğrencilerin kampüse ve okula gelmeden eğitim almasını sağlayan açıköğretim, öğrencilerin derslere televizyon ya da bilgisayar üzerinden devam etmesini sağlıyor.
AÖF Sınav Takvimi
  Herhangi bir sebep ile geleneksel anlamda eğitim almayı tercih etmeyerek açıköğretim üzerinden eğitim almak isteyen öğrenciler için bazı dönemlerde vize ve final sınavları gerçekleştiriliyor. 2020- 2021 AÖF sınav takvimi incelendiğinde bahar dönemi sınav takviminin açıklandığı görülüyor.
  2020 AÖF bahar dönemi sınavı için
Vize tarihi 18- 19 Nisan
Final tarihi 13- 14 Haziran
Yaz okulu 22- 23 Ağustos olarak açıklandı.
  Sınava girmek isteyen öğrencilerin
Fotoğraflı sınav giriş belgeleri
Fotoğraf ve onaylı kimlik belgeleri
Fotoğraflı, soğuk damgalı ve TC kimlik numaralı nüfus cüzdanları
TC kimlik numaralı sürücü belgesi ya da süresi geçerli pasaport bulundurulmalı. AÖF sınavında istenen belgeler için
Öğrenci kimlik kartı
Askeri kimlik belgesi
Meslek kimlik kartı
Baro kartı gibi belgeler ise sınavda geçersiz olarak kabul edilecektir.  Bu belgeler ile öğrenciler sınava alınmayacaktır.

09.03.2020 342

Kaynak: internet haber