BAĞIMLI OLMA, ÖZGÜR OL ! PROJE DUYURUSU.

25.02.2016 1308

"Bağımlı Olma Özgür Ol" projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimize madde bağımlılığının olumsuz etkilerini anlatan, onları bilgilendiren ve bu tehlikelere karşı uyarmayı amaçlayan çalışmalar okul rehberlik servisimiz ve Yeşilay Kulübü işbirliğiyle yürütülmektedir. Rehberlik servisimiz tarafından tüm öğrencilerimizi kapsayan seminerler devam etmektedir. Yeşilay Kulübü rehber öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan skeçler ve oratoryo sunumları 1-7 Mart Yeşilay Haftası içersinde başlayacak ve dönem sonuna kadar devam edecektir. "Bağımlı Olma Özgür Ol" temalı afiş ve slogan yarışması düzenlenmiştir. Öğrencilerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutabilmek için Spor Kulübümüz tarafından futsal ve masa tenisi turnuvaları düzenlenmektedir.

Video 1 : Yeşilay Tanıtım Filmi

Video 2 : Afişlerle Yeşilay