BİRLİKTEN CUMHURİYET DOĞAR PROJE TAKIM ÇALIŞMASI HABERİ EBADA!

Uzun Mehmet Mtal ve Çankaya Lokman Hekim Mtal Öğrencileri "Birlikten Cumhuriyet Doğar" projesi kapsamında görüntülü konuşarak Atatürk İlkelerinden Laiklik hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

ZONGULDAK - Ereğli Uzun Mehmet Mtal  öğrencileri felsefe grubu öğretmeni Ferah Kütük kuruculuğunda gönüllü
katıldıkları  "Birlikten Cumhuriyet Doğar" eTwinning  projesi takım çalışması kapsamında 24 Ekim 2019 tarihinde saat 10.30 da Çankaya Lokman Hekim Mtal öğrencileri ile  görüntülü konuşarak Atatürk ilkelerinden Laiklik ilkesi hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Öğrenciler karşılıklı konuşmaları esnasında proje için yapacakları çalışmalara karar verdiler. Projenin takım çalışması kapsamında görüntülü konuşan öğrenciler ayrıca Laiklik ilkesi hakkında ortak sorular hazırladılar. Konuşma sonrasında öğrenciler böyle anlamlı bir projede yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. (Tarih: 29-10-2019)

06.11.2019 157