BÜYÜK YAS

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ ün ebediyete intikalinin 78´inci yılı okulumuzda törenle anıldı.

18.11.2016 780

Okulumuz muhasebe grubu meslek dersleri öğretmenlerinden Nermin UYSAL SARAL'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması,Okulumuz Kültür-Edebiyat Kulübü tarafından hazırlanan "10 Kasım Ebediyet Oratoryosu" öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla sahnelendi. Oratoryo içerisinde yer alan "Ebediyet Korosu", okulumuz öğretmenlerinden Ensar KAÇAR yönetiminde Atatürk'ün sevdiği türküleri seslendirerek seyircilerde duygulu anlar yaşamasına sebep oldu.

Okulumuz öğretmenlerinden Ensar KAÇAR ve Songül AKGÜN'ün birlikte seslendirdikleri "Sendendir Atatürk" şiiri öğretmen ve öğrencilerimizden tam not aldı.  Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.