EDEBİYAT ZÜMREMİZ KİTAP ANALİZİ, OKUMA VE DEĞERLENDİRME SEMİNERİ YAPTI.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Funda Arslan ve 9/A sınıfı öğrencilerinin yürüttüğü 'Critical Thinking Skills' adlı etwinning projemiz kapsamında  okulumuz Edebiyat öğretmeni Songül Akgün 'okuduğumuz bir kitabı nasıl analiz ederiz?,bir kitabı okurken hangi kriterlere dikkat etmeliyiz? ' ile ilgili öğrencilerimize kısa bir seminer vermiştir, daha sonra  seçip okuduğumuz   'Fareler ve İnsanlar' adlı kitabımızın dönemi, yazarı, karakterleri, kitabın yazılış amacı gibi konularda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz karşılıklı bilgi alışverişinde bulunup,kitabı tartışmışlar, birinin göremediği ayrıntıyı bir diğerinin farketmesi sağlanmıştır.Bu projenin öğrencilerimize  en önemli katkısı ise bir kitabı okurken artık nelere dikkat ederek okumaları gerektiğini anlamalarını sağlamasıdır. Songül Akgün hocamıza projemize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

06.12.2019 275

06-12-201906-12-2019