GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE

GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE "ÇEVREM VE BEN" PROJEMİZ KABUL EDİLMİŞTİR.

Bakanlığımız tarafından gençlerimiz için daha iyi hayat şartları ve yeni fırsatlar sağlamak, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, hayaller gerçekleştirmelerine imkan sağlamak, sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amaçları doğrultusunda yürütülen GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI çerçevesinde proje teklifi çağrımız Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edilmiştir.

24.02.2020 436

Zonguldak ilinden  bu kapsamda toplam  6 proje kabul edilmiştir. Projesi kabul edilen ilimizdeki  tüm proje yürütücüleri ve  gençlik merkezi  gençlik liderleri ile tanışıp iş  birliği içinde olmaktan da bir hayli  mutluluk duymaktayız. İlimiz tüm gençleri için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın proje desteği hayırlı uğurlu olsun.

 

Okul olarak gurur duyduğumuz ilçemizden kabul edilen tek proje olan "ÇEVREM VE BEN" projesi için başından sonuna kadar projeyi sahiplenerek projenin geçmesine bir takım ruhu ile katkı sağlayan, fikirlerini esirgemeyen emeği geçen, destek olan tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.

 

 24-02-2020