GURURLU VE DE MUTLUYUZ...!

2019 yılında başlattığımız beyaz bayrak yenileme ve beslenme dostu okul projemiz kapsamında okulumuz Beyaz Bayrak Protokollerini ve Beslenme Dostu Okul Protokollerini yerine getirmiş, bugün itibari ile Beyaz Bayrağımız yenilenerek Beslenme Dostu Okul Sertifikalarımızı almış bulunmaktayız. Tüm bu süreci sahiplenerek sertifikaları kazanmamıza vesile olan, örnek çalışmalara öncülük eden, emeği geçen, destek olan tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, yardımcı personelimize, öğrencilerimize ve değerli velilerimize teşekkür ediyor, başarılarımızın daim olmasını diliyoruz.

12.02.2020 356