Güvenli İnternet Günü Kısa Film Yarışması Duyurusu.

Güvenli İnternet Günü, bu yıl 11 Şubat 2020 Salı günü Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) merkez binasında kutlanacaktır. Ödüllü Kısa Film Yarışması için son başvuru tarihi 10 Ocak 2020 olarak belirlenmiştir. Detaylar için => www.gig.org.tr

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin

25.12.2019 319

Bilgi teknolojileri ve internetin, bilinçli, güvenli, etkin kullanılmasına yönelik kamuoyu ve toplumda farkındalık oluşturmak amacı ile "Güvenli İnternet" temasıyla Üniversite öğrencilerine yönelik kısa film ve kamu spotu, Lise öğrencilerine yönelik kısa film yarışması düzenlenmektedir.
Güvenli İnternet Merkezi (GİM), Erişim Sağlayıcılar Birliği (ESB) ve Bilgi Teknolojileri ve İnternet Güvenliği Derneğinin (BTİDER) birlikte yürüttüğü Açık Kaynak Dijital İçerik Üretme Proje Çağrısı 2: Kısa Film ve Kamu Spotu Yarışması'nda dereceye giren eserlerin ödülleri, 11 Şubat 2020 Salı günü Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu merkez binasında kutlanacak olan Güvenli İnternet Günü 2020 (www.gig.org.tr) etkinliklerinde takdim edilecektir.

25-12-2019

Kaynak: www.gig.org.tr