İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ EŞLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN EBA PORTAL ÇALIŞMALARI.

İngilizce öğretmenlerimiz  öğrencilerimizin eba portalına kaydolmalarını ve bu sayede  Eba'nın zengin arşivini kullanarak, online ders anlatımlarına, videolara, konu testleri  ve sınav örneklerine  ulaşmalarına yardımcı olmaktadırlar. Ayrıca ders öğretmeni oldukları sınıfları Eba portalından ödevlendirerek, yada işledikleri konularla ilgili konu tekrarı videoları veya günlük İngilizce  videoları göndererek öğrencilerimizin İngilizce dinleme, dilbilgisi becerilerini ve kelime bilgilerini geliştirmeyi amaçlamaktadırlar. Ödevlerini tamamlayan yada öğretmenlerinin tavsiye ettiği videoları izleyen öğrencilerin puanları yükselmekte ve böylece kendilerinde Eba portalında daha fazla vakit geçirme isteği oluşmaktadır. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

24.12.2019 275

24-12-201924-12-2019