MY TECHNOCLASS ETWINNING PROJE EKİBİNİN '3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ' ÇALIŞMALARI.

MY TECHNOCLASS ETWINNING PROJE EKİBİNİN '3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ' ÇALIŞMALARI.

My technoclass e twinning projemiz kapsamında okulumuzda proje öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle her biri bu anlamlı güne değer katmak amacıyla farklı etkinlikler gerçekleştirmişlerdir.

03.12.2019 369

 Yapılan çalışmalar başlıklar halinde şu şekildedir :


1) Proje yürütücüsü öğretmenimiz Sevgi BOZOĞLU koordinatörlüğünde, proje öğrencilerimiz tarafından afiş tasarlandı. Ayrıca  işitme ve görme engellilere "Duygular bütün engelleri kırar." mesajı verildi.

03-12-201903-12-2019

 

 

 

 

 

 

2) Proje yürütücüsü öğretmenimiz Fatma KIRBIYIK koordinatörlüğünde, proje öğrencilerimiz tarafından 'Benim kalbimde engel yok ' (No barrier in my heart) mesajı verildi.

 

03-12-2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3) Proje yürütücüsü öğretmenimiz Gülay Merdivan GEBEŞ koordinatörlüğünde Öğrencilerimiz 'Sizi kalbimle duyuyorum ve sizi kalbimle görüyorum. Peki ya siz?  (I hear you with my heart and I see you with my heart. And you?) diyerek bu özel güne dikkat çektiler.

 

 

 

4) Proje yürütücüsü öğretmenimiz Ferah KÜTÜK koordinatörlüğünde, öğrencilerimiz 15 okul ile şiirimizin dizelerini  işaret dili ve sözlü olarak gerçekleştirerek bu günün anlamı üzerinde farkındalık oluşturdu.

03-12-2019