Okulumuz Başarılarına Yenilerini Eklemeye Devam Ediyor

Okulumuz başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor

İlimiz eTwinning Ödül Töreni, Sayın Valimiz Mustafa TUTULMAZ, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Sayın İsmail Hakkı ÖZÖLÇER, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın M.Hakan BÜCÜK, İlimiz Protokolü ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Züleyha ALDOĞAN'ın katılımları ile gerçekleştirildi.

Zonguldak Il Milli Egitim Müdürlügü koordinatörlügünde gerçekleştirilen 2020- 2021  dönemini kapsayan eTwinning kalite etiketi ödül töreninde okulumuz Kdz.Ereğli Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  yıl icinde oluşturdukları projelerde eTwinning proje kriterlerini sağlayan öğretmenlerimiz  Ulusal Kalite etiketi ve Avrupa kalite etiketi , okulumuz da Kalite etiketi Levhasi ile ödüllendirilmiştir.Kdz.Ereğli eTwinning olusumunun bir parçası olmaktan mutluyuz,gururluyuz.Törende  başta İlçe Milli Egitim Müdürümüz Sayın Züleyha ALDOĞAN' a ,il Koordinatörümüz Mehtap ÖZ 'e ve  emek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.

27.10.2022 357

27-10-202227-10-2022