Okulumuz My Technoclass e Twinning Proje Çalışmalarıyla Derslerimiz Daha Farklı.

'My Technoclass' eTwinning projemizle Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak web 2.0 araçlarıyla yeni etkinlik ve çalışmalar yapmaya,teknolojiyi derslerimize Ocak ayında da entegre etmeye devam ediyoruz.

Kasım ayında İnteraktif sunum araçları ve içerik yaratma ile ilgili
çalışmalar yaptık.Aralık ayında çalışmalarımızı hikaye,zihin haritası,çizgi karikatür araçlarıyla sürdürdük.Ocak ayında ise animasyon,avatar,kelime bulutu,afiş-poster oluşturma
araçlarıyla ilgili çalışmalarımızı derslerimize entegre ederek Z kuşağı olan gençlerimiz teknolojiyi doğru kullanmanın önemi ile ilgili farkındalık yaratmayı sürdürüyoruz.

16.01.2020 283