Okulumuz My Technoclass e Twinning Projemizin Değerlendirme Webinarını Gerçekleştirdik.

Projemizin Değerlendirme Webinarında ortaklarımız ile birlikte My Technoclass kapsamında çalışmalarımızı değerlendirdik.

Uzun Mehmet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ,eğitimde teknolojik gelişmelerin önemi konusunda farkındalık yaratmak,Web 2.0 araçlarını öğretim programına entegre eden sınıf ortamlarını yaygınlaştırmak,konunun özelliklerine uygun Web 2.0 araçlarının diğer öğrenme ve öğretme yöntemleriyle kullanımını arttırmak,ve öğrencilerin digital uygulamalar hakkında ki bilgi ve becerilerini geliştirmek  için kuruculuğunu yaptığımız  "My Technoclass"isimli eTwinning projesi kapsamında proje ortaklarımız ile etkinliklerimizi değerlendirmek için 06.01.2020 tarihinde Twinspace çevrimiçi toplantı odasını kullanarak çalışmalarımızı değerlendirdik.Yeni çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunarak webinarımızı tamamladık.

17.01.2020 201