OKULUMUZDA SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLAR İÇİN NELER YAPTIK?

OKULUMUZDA SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLAR İÇİN NELER YAPTIK?

Öğrencilerimizin zararlı atısırmalıklardan uzak durmalarına, sağlıklı atıştırmalıklarin tercih edilmesine dikkat çekmeye çalışıyoruz. Öğretmenlerimiz ara öğünlerde yoğurt, meyve, ceviz vb yiyerek öğrencilerimize  örnek olmaya çalıştılar. Okulumuz Biyoloji öğretmeni Öznur ŞAHİN ve Saglikli Yaşa, Mutlu Ol! e twinning proje yürütücüsü, meslek dersleri öğretmeni Sevgi BOZOĞLU öğrencileriyle sağlıklı beslenmeye dikkat çekmek için meyve, yoğurt ve yararli kuruyemislerle ara öğün yaptılar. Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

15.11.2019 260

15-11-201915-11-201915-11-201915-11-201915-11-2019