Okulumuzda

03.12.2015 1008

Okulumuzda 03.12.2015 tarihinde Bülent Ecevit Üniversitesi İlçemiz Kdz.Ereğli Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü´nün Bilgi Güvenliği Teknolojisi´nde öğrenim gören son sınıf öğrencileri tarafından "Milli İşletim Sistemimiz PARDUS" hakkında okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerine yönelik seminer verilmiştir. Seminer sonrasında "Pardus ve Özgür Yazılım Şenliği" adı altında 11.12.2015 tarihinde Saat 14.00´da Kdz.Ereğli MYO konferans salonunda gerçekleştirilecek olan konferans için öğrencilerimize davetiye verilmiştir. Seminer boyunca Pardus´un özellikleri, avantajları hakkında detaylı sunum yapan Meslek Yüksekokulu öğrencilerine okul yönetimi olarak teşekkür ederiz.

Fotoğraflar: