"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor." Projesi

“Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında mahalle sakinleriyle birlikte yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi, toplumsal duyarlılığın artırılması, Mesleki ve teknik Anadolu liselerinin tanıtılması, Öğrenci ve öğretmenlerimizin toplumla bütünleştirilmesi ve ayrıca öğrencilerin zamanlarını verimli geçirerek istenmeyen ortamlarda bulunmalarının veya yanlış arkadaşlıklar kurmalarının önlenmesi suretiyle uyuşturucu ve diğer zararlı maddeleri kullanmalarının engellenmesi, şiddete eğilim duyanların kontrol altına alınmasının sağlanması, okula olan aidiyetin, akademik ve sosyal başarılarının artırılması, okul devamsızlıklarının azaltılması ile öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması hedeflenmiştir.

30.03.2018 586

30-03-2018