Siber Güvenlik Ulusal CTF Yarışması.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Siber Güvenlik Ulusal CTF Yarışması Düzenliyor. Yarışmaya Türkiye Geneli Ortaokul Ve Lise Öğrencileri Katılabilir.

Yarışma Ödülleri
Birincilik Ödülü Dizüstü Bilgisayar
İkincilik Ödülü Tablet Bilgisayar
Üçüncülük Ödülü Tablet Bilgisayar

Yarışmaya Kayıt: trabzonarge.meb.gov.tr/teknolig adresinden yapılacaktır.

Yarışmaya yalnızca 8 Haziran 2020 tarihi itibariyle ortaokul ve lise eğitimine devam eden öğrenciler katılabilecektir.

Yarışmaya kayıt için tarihleri : 1 Şubat-15 Nisan 2020

Kayıt esnasında doldurduğunuz bilgiler doğrultusunda jüri değerlendirmesi sonucuna göre 30 Nisan'da ön eleme sonuçları açıklanacaktır.

Ön elemeyi geçen beyaz şapkalı hackerlar 8-9 Haziran'da Siber Güvenlik yarışmasına katılabileceklerdir.

Ön elemeyi geçen hackerlar, Siber Güvenlik yarışması final turuna katılacaktırlar. Final turunda 8-9 Haziran 2020 tarihinde Trabzon ili Naci Orhan Bilgisayar Bilimleri Merkezinde gerçekleştirilecek olup 10 hacker yarışacaktır.

Dereceye giren ilk 3 beyaz şapkalı hacker'a ödülleri 11 Haziran 2019 Teknolig Final töreninde takdim edilecektir.

Ödüller Teknolig internet sitesi olan trabzonarge.meb.gov.tr/teknolig adresinden ilan edilecektir.

Yarışma jürisi yarışma şartnamesinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Yarışmaya Başvuru İçin Tıklayın.
Trabzon Teknolig Genel Yarışma Şartnamesi İçin Tıklayın.

16.02.2020 259

Kaynak: internet haber