Türkiye Futbol Federasyonu İle Meb Arasındaki İş Birliği Çalışmaları Duyurusu.

Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu arasında Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Mahmut ÖZER'in başkanlığında 11 Aralık 2019 tarihinde TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Zekeriya ALP, TFF Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Sayın Oğuz SARVAN ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sayın Kemal Varın NUMANOĞLU'nun katılımları ile işbirliğine ilişkin toplantı gerçekleştirilmiştir.

17.12.2019 445

Toplantıda;

Okul kampüsü içerinde kapalı spor salonu ve yurt binası inşa edilmesi,

Okulda uygulanılan öğretim programlarının hazırlık sınıfı + 4 yıl ve mesleki İngilizce dersi olacak şekilde güncellenmesi,

Öğrencilerin hakemlik sertifikası alabilmeleri için eğitimler düzenlenmesi,

Öğrencilere burs verilmesi ve öğrencilerin yükseköğretime devam etmeleri halinde TFF tarafından verilen bursun devam etmesinin sağlanması,

Okuldan mezun öğrencilerin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından istihdam edilmesi,

Öğrencilerin amatör takım maçlarında hakem ve yardımcı hakem olarak görev almalarının sağlanması,

Okuldaki alan derslerinde TFF uzmanlarının görev almasının sağlanması hususları görüşülmüştür.

Kaynak: https://mtegm.meb.gov.tr/www/turkiyefutbolfederasyonuileisbirligicalismalarimizdevamediyor/icerik/2628