Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli" Çevrem ve Ben" projesi kapsamında, Gencim,Sağlıklıyım etkinliğini gerçekleştirdi.

Gençlik Projeleri Destek Programı (2019-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Çevrem ve Ben Projesi kapsamında Gencim Sağlıklıyım sloganı ile Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ilkokulu öğrencilerine diş macunu ve yeşil elma dağıtımı gerçekleştirildi.Bu etkinlik ile diş sağlığı ve sağlıklı beslenmenin diş sağlığı üzerindeki etkileri konusunda farkındalık oluşturuldu.

Hedefimiz,proje çalışmalarımız ile  bireylere çevreye duyarlı olmanın önemi  konusunda farkındalık oluşturmaktır.

Çevrem ve Ben Proje çalışmamıza sağladıkları katkı nedeniyle   Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ilkokulu müdürü sayın Mahmut ATAMAN'a,öğretmenlerimize ve değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

23.12.2022 392

23-12-2022