29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı Coşkuyla Kutladık.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93.yıl dönümünü, 28 Ekim 2016 tarihinde 3.ders saatinde okulumuz konferans salonunda Kültür Edebiyat Kulübü Öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları programla kutladık.

05.11.2016 1068

Sayın Okul Müdürümüz İhsan Gökçe KAYA ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen programda; okulumuz tarih öğretmenlerinden Yeter ÖZKUL´un günün anlam ve önemini belirten konuşması,  Kültür Edebiyat Kulübü Öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları "Şahlanış Oratoryosu", "Atatürk ve Cumhuriyet´in Getirileri" adlı slayt gösterisi, öğrencilerimizin okuduğu şiirler yer aldı. Koro ve şiirler Cumhuriyet´in ve demokrasinin bize verdiği ayrıcalıkları gururla hatırlattı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.