Yeni Okul Müdürümüzün 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Yeni Okul Müdürümüzün 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Değerli mesai arkadaşlarım, değerli veliler ve sevgili gençler; 2016 -2017 ders yılına başlarken öncelikle tüm öğrencilere, velilerine, okulumuzla bu yıl tanışan yeni öğrenci ve velilerine, tüm eğitim kadromuza, idari kadromuza, memurlarımıza ve yardımcı görevli arkadaşlara en iyi dileklerimi sunmak istiyorum.

12.10.2016 486

Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak görevimi bu ilçenin köklü bir geçmişe sahip okulunda, tanıştığımız ilk gün itibariyle beni güler yüzüyle karşılayan deneyimli, başarılı ve disiplinli kadrosuyla sürdüreceğim için heyecanlı ve çok mutluyum. Mutlu olmanın yanında hiç şüphe yok ki ülkemizde 15 Temmuz gecesi yaşananlardan ve bu gecede canı pahasına, vatan, bayrak uğruna canını feda eden aziz şehitlerimiz için de son derece üzüntülüyüm. Umarım ülkemiz içinde bulunduğu bu burhanlı günleri de en kısa zamanda geride bırakacaktır.

Bir eğitim kurumunun yöneticisi olarak başlıca dileğim, eğitim kadrosunun da desteğiyle; derinden bağlı olduğum insani değerleri, vatan sevgisini ve Atatürkçülüğü gençlerimize aktarmak olacaktır. Eğitimin temel amacı insanı insan yapan değerlere anlam kazandırmak, insan olmanın tüm boyutlarını özümsetmek ve insanlığın oluşturulmasında görev almayı öğretmek ve sonrasında meslek oryantasyonu süreci yaşayan tüm genç öğrencilerimizi, kendileri için çizdikleri yolda ilerleyebilme ve hedeflerine ulaşabilme amacıyla yılmadan çalışmaya, emek vermeye yüreklendirmek, yeteneklerini geliştirebilmeleri için sonuna kadar var gücümüzle rehberlik etmektir.

 Değerli gençler; eğitim ve öğretiminizde bizimle işbirliği içinde olan herkesle birlikte, üniversite öğrencisi adayı olan sizlere gerek kişisel gerekse mesleki yeni ufuklar açan bir lise olarak çalışmaya devam edeceğiz; ancak sizler bu yolda sorumluluklarınızı unutmadan, saygınızdan en ufak bir ödün vermeksizin ilerlemek zorunda olduğunuzu asla unutmayın. Bu okulda bilerek veya bilmeyerek yapacağınız tüm hataların cezasının olacağı gibi örnek ve iyi davranışlarınızın da ödülsüz kalmayacağından emin olabilirsiniz.  Okulumuzu gerek dışarda gerek staja giden öğrencilerimizin çalıştıkları kurumda, çevrenizde en iyi şekilde temsil edeceğinizden son derece eminim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm eğitim-öğretim yılı boyunca hep beraber işbirliği içinde çalışacağımıza yürekten inanıyor ve hepimize çok iyi bir ders yılı diliyorum.

 

Okul müdürümüze tüm personelimiz adına hoşgeldiniz diyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.